Productiehuis Logo
Productiehuis.eu Video oplossingen

Sport

Sportverslaggeving neemt een bijzondere plaats in binnen onze redactie. Vijftien jaar geleden zetten we onze eerste stappen in de journalistiek via de sportverslaggeving en die innige band is door de jaren heen nog versterkt. We bouwden een uitgebreid netwerk uit en hebben een ijzersterke reputatie. Elke dag zijn we terug te vinden in de buurt van voetballers, wielrenners, zaalsporters of atleten.

 

We leveren ondermeer videoreportages aan het persagentschap Belga en www.sport.be. De reportages zijn terug te vinden op websites als www.HLN.be, www.Skynet.be en www.DeMorgen.be.

 

Ook buitenlandse klanten waarderen onze aanpak. Zo kunnen we ondermeer Versus, dat alle wielerklassiekers en de Ronde van Frankrijk live uitzendt in de Verenigde Staten, onder onze klanten rekenen.

 

We krijgen regelmatig reportagewerk rond buitenlandse topevenementen toevertrouwd. Verslaggeving rond NBA Finals, Ronde van Frankrijk, Golden League of andere grote sportevenementen zijn onze natuurlijke biotoop. We werken er onder eigen naam of in opdracht van televisiestations en/of rechtenhouders.

 

Ook organisatoren van sportevenementen huren ons in om voor, tijdens en na hun evenement web-tv uitzendingen te verzorgen.