Productiehuis Logo
Productiehuis.eu Video oplossingen

Video-oplossingen

(Nieuws)reportages

Reportages voor iedereen

We beschikken over een hooggeschoold en ervaren redactieteam. Elke dag gaan we op pad om uiteenlopende media nieuwe videoreportages te bezorgen. Elke videoreporter is uitgerust met een HDV camera, montagelaptop en uploadfaciliteiten. Daardoor kunnen onze reportages bliksemsnel online staan.

 

We hebben uitgebreide expertise op het vlak van ondermeer hard news stories, financieel-economisch nieuws en milieu- en energieverslaggeving. Al jarenlang hebben we expertise in huis op het vlak van sportverslaggeving.

 

Nieuws laat niet op zich wachten. We beschikken over een eigen permanentiedienst. Voor al onze projecten garanderen we een 24/24 service. Dat weten ook andere redacties naar waarde te schatten. Zelf geen tijd om te researchen? Op zoek naar spraakmakende interviews? Assistentie nodig om de deadline te kunnen halen? Productiehuis.eu is de ideale oplossing en kan terugvallen op een uitgebreid netwerk in de meest uiteenlopende sectoren. We leveren net zo makkelijk reportages af over daklozen als over de fine fleur van de haute finance.

 

In het hart van Europa is onze dienstverlening ook toegespitst op buitenlandse media. We doen dit op projectbasis maar sluiten ook overeenkomsten af voor (middel)lange termijn.

 

We beperken ons niet tot binnenlandse opdrachten. Recent maakten we reportages in Boston, Havana, Londen, Los Angeles, Miami, Moskou en Tel Aviv.

 

Ook bedrijven en belangenorganisaties schakelen onze redactie in om nieuwsreportages voor hun eigen website of intranet te maken. Voorbeelden daarvan zijn reportages i.v.m. kwartaalcijfers of verslaggeving rond directieraden. Op deze manier krijgen personeelsleden op een snelle manier transparante informatie, zonder dat ze hun toevlucht moeten zoeken tot de geruchtenmolen of externe media.