Productiehuis Logo
Productiehuis.eu Video oplossingen

Video-oplossingen

Bedrijfsfilms en personeelscommunicatie

Inleiding

Video geeft uitstraling aan producten en diensten. Audiovisuele communicatie is een ideaal hulpmiddel om zowel externe communicatie (klanten, omwonenden, e.a.) als interne communicatie (personeelsleden, aandeelhouders, e.a.) te optimaliseren.

 

We vinden samen de beste oplossing, met oor voor de boodschap, met oog voor de kostprijs.

 

Onze films zijn zowel bedoeld voor gebruik op het internet, tijdens rondleidingen, verkoopgesprekken als andere toepassingen.

Bedrijfsfilm

Met onze bedrijfsfilms zet je mensen aan tot actie. Sommige films beklemtonen het imago dat een bedrijf wil uitstralen, anderen visualiseren vooral de voordelen van het gebruik van een product of dienst. We luisteren naar uw wensen, overleggen samen het concept en schrijven het script. We regelen alles rond de opnames en montage. Het resultaat is een film die de aandacht trekt. Kortom, we zorgen dat het klikt en werkt.

 

Het etiket duur, dat vaak op een bedrijfsfilm gekleefd wordt, is bij ons niet van toepassing. Dankzij de technische ontwikkelingen is het niet langer nodig uitgebreide en dure crews in te huren.

 

We maken modulaire films die, afhankelijk van uw plannen en expansie, meegroeien.

 

Van de vraag om een bedrijfsfilm niet alleen in het Nederlands maar ook in het Russisch, Chinees of Papiamento in te lezen, kijken we niet vreemd op.

 

 

De videonieuwsbrief

U kent ze wel: de ellenlange toespraken of muffe newsletters die eerder slaap opwekken dan aandacht. Met een videonieuwsbrief valt U wel op. Producten en diensten komen tot leven. Samen bepalen we vorm en inhoud. En muisklik en U spreekt rechtstreeks met uw klanten en/of prospecten. Met een boodschap van 30 tot 90 seconden die blijft hangen.

 

 

Personeelscommunicatie

Op het vlak van personeelscommunicatie bieden we meerdere oplossingen aan, bijvoorbeeld in het kader van recrutering.

 

De strijd om talent wordt steeds moeilijker. Wij helpen bij de zoektocht en hebben vernieuwende, audiovisuele concepten ontworpen voor een vacatureclip. Werkgevers kunnen zo een duidelijk beeld schetsen van de profielen die ze zoeken. De videos kunnen vertoond worden op een (eigen) jobwebsite, op sites die veel bezocht worden door kandidaten of tijdens beurzen en andere events.

 

Ook hier leveren we maatwerk. Niet alleen in het kader van sollicitatieprocedures.

 

We informeren ook het bestaande personeel. Wanneer nieuwe productieprocessen of machines in gebruik worden genomen, kan het tonen van een instructievideo aanzienlijke meerwaarde bieden. Bedrijven krijgen steeds strengere milieu- en veiligheidsmaatregelen opgelegd. Een videoreportage toont het personeel de exacte procedures en voorschriften zodat problemen vermeden worden. Ook andere types van personeelsmededelingen vinden dankzij video vlot hun weg.