Productiehuis Logo
Productiehuis.eu Video oplossingen

Video-oplossingen

Web-TV / event-TV

Niet alleen jongeren maar ook steeds meer volwassenen zoeken niet via klassieke TV-kanalen maar via andere media naar informatie en ontspanning. Internet, interactieve TV en mobiele content raken steeds meer verweven. Web-TV kent een hoge vlucht.

 

We beschikken over keurtroepen met uitgebreide expertise rond deze vorm van commmuniceren. Web-TV gaat dan ook niet om het “in een internetjasje” verpakken van bestaande televisieformats. Surfers hebben een ander kijkgedrag dan een TV-kijker. Content moet op een andere manier gebracht worden. Dit vertaalt zich ondermeer in een andere inhoudelijke aanpak, andere beeldgrammatica en een verschillend concept.

 

Samen met ervaren en strategisch geplaatste partners staan we in voor de volledige inhoudelijke en technische afhandeling.

 

Merken hebben nood aan betekenisvolle content die optimaal kan renderen. “Branded content” is een manier om een merkverhaal te verpakken in een medium dat de consument zelf gekozen heeft. Daarmee wordt waarde toegevoegd voor zowel de adverteerder als de kijker. Branded content is intussen veel te belangrijk om het alleen maar over televisie te hebben. Via Web-tv kunnen bedrijven en merken 24 uur per dag communiceren met hun doelgroep. En dat voor een veel lagere kostprijs dan die van klassieke mediabuying.

 

Een variant is Event-TV. Tijdens seminaries, beurzen maar ook andere events informeren we zowel de bezoekers als thuisblijvers via het internet. Event-TV kan al starten in de aanloop naar het event zodat nog meer mensen deelnemen.

 

Event-TV is ook een uitstekend hulpmiddel bij de lancering van een nieuw product of dienst. We teasen in de aanloop naar de lancering, brengen de launch integraal in beeld en zorgen dat in de daaropvolgende dagen en weken de lancering blijft nazinderen.