Productiehuis Logo
Productiehuis.eu Video oplossingen

Video-oplossingen

Narrowcasting

Narrowcasting is voor velen een nauwelijks bekend begrip. En toch ontkomt geen enkele consument eraan. Narrowcasting duikt dan ook op de meest uiteenlopende plaatsen op zoals de videoboodschappen die verschijnen op TV-schermen in supermarkten, in tankstations of op digitale billboards tijdens een outdoor event.

 

Onderzoeken wijzen uit dat 70% van de consumenten pas over hun aankoop beslist op de winkelvloer. Kiezen ze voor merk X, Y of Z? Wie het verkeer kan regelen op de winkelvloer heeft een onwaarschijnlijke hefboom in handen. De omzetstijgingen, voor het merk dat zijn videoboodschap in een winkel of supermarkt laat zien, zijn spectaculair.

 

Videoboodschappen via POS (Point Of Sales) blijken ook een ideale wachtverzachter te zijn voor wie aanschuift aan de kassa. Ook hier blijkt de meerverkoop.

 

We bieden klanten een totaaloplossing. We overleggen samen met uw eigen verantwoordelijken of het externe communicatiebureau waarmee U samenwerkt.

 

We hebben partnerships voor alle aspecten van de inhoudelijke en technische afhandeling. Zo ziet u het POS door de bomen.