Productiehuis Logo
Productiehuis.eu Video oplossingen

Video-oplossingen

De beste oplossing bieden voor elke klant. Dat is de uitdaging die we elke dag aangaan. We beschikken over een team van videoreporters die uitgerust zijn met high definition opname- en montagemateriaal. We zijn dagelijks aan de slag in uiteenlopende domeinen als (nieuws)reportages, bedrijfsfilms en personeelscommunicatie, web-TV/event-TV en narrowcasting.

De mediasector zit middenin een stroom van vernieuwing en verandering. Video was in het verleden het verhaal “van het klassieke tv-toestel”. Wie zijn boodschap via een nationale of regionale televisiezender kon verspreiden, bereikte het grote publiek.

Nu blijken niet alleen jongeren maar ook volwassenen steeds vaker hun informatie en ontspanning te zoeken via andere kanalen zoals het internet. Facebook, Instore-TV, iPhones, iPods, Myspace, web-TV, Youtube en andere kanalen zijn in opmars. De komst van digitale technologie geeft de consument een actievere rol.

Productiehuis.eu biedt klanten een totaaloplossing. We doen meer dan enkel professionele video-oplossingen maken. Voor een bedrijf, of het nu een KMO of multinational is, is het niet makkelijk de juiste keuzes te maken. Probeer ik mijn publiek te bereiken via klassieke media of kies ik voor web-tv? Hoe bereik ik jongeren? Hoe communiceer ik het nieuws rond slechte kwartaalcijfers? Het zijn maar een paar van de vragen die we regelmatig krijgen. We analyseren samen met onze klanten en garanderen ook hier zeer snelle responstijden. We combineren de degelijke methodische aanpak van een Big 5 consultancy-huis met de flexibiliteit, persoonlijke aanpak en low-cost strategie van een KMO.